Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Lehet, hogy végleg elüldözik Ördög Nóráékat Balatonakarattyáról?

A kisbolt új helye sem tetszik mindenkinek.
-----

A balatonakarattyai kisbolt körül hónapok óta folyik a huzavona azért, mert Ördög Nóráék népszerűsége miatt hatalmas forgalom kerekedett az évtizedek óta csendes környéken – írja a Bors. A helyiek haragja pedig végül utolérte az ország egyik kedvenc párját, így végül úgy döntöttek, új helyre költöztetik a boltot, Utolérte Ördög Nóráékat a balatonakarattyaiak haragja February 22. 12:23 ahol talán kevesebb fejfájást okoz majd a turisták sokasága és a velük járó parkolási problémák.

Most azonban úgy tűnik, még ez sem elég. Az új hely ugyanis ránézésre tökéletesnek tűnik, de egy helyi lakos szerint ebből is probléma lesz. Azt mondja, nem véletlenül építették azt a nagy parkolót, eddig is nagy igény volt rá, naponta több ezer ember fordul meg itt.

Facebook/Ördög Nóra

„Namármost, ha Nóráék ide költöznek, akkor ide csődül a temérdek vásárlójuk is, és a strandolók elől veszi el a parkolóhelyeket. Nem lesz ez így jó” – panaszolta a Borsnak a balatonakarattyai hölgy, aki Siófokkal is példálozott. Állítólag ugyanis nyílt titok, hogy ha elüldözik Ördög Nóráékat Balatonakarattyáról, akkor a nyüzsgő balatoni városban tárt karokkal várják őket.

A lap Ördög Nórát is megkérdezte a bolt körüli felhajtásról, aki szűkszavúan csak ennyit mondott: „Nem tudom, mit hoz a jövő, vakon vagyunk ugyanúgy, ahogy egy évvel ezelőtt voltunk, amikor kitört a járvány. Szeretjük Balatonakarattyát, és szívesen ma­radnánk. Ennyit tu­dok csak mondani.”

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra