Lámák között fotózkodott Görög Zita, de a lámák ezt annyira nem kedvelték

Legalább a végeredmény vicces.

Érzéki, dögös fotózásnak indult Görög Zita egyik legutóbbi projektje, hiszen csipkés kombinében pózolt egy ködös hajnalon. És ez jó ötletnek is tűnt, egészen addig, amíg a lámák máshogy nem gondolták.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

„Amikor kitaláltuk, hogy a hajnali ködben a Büszkebiobirtok lámái között fotózzunk, nem voltunk azzal tisztában, miképp védi az anya láma a kicsinyét. lapozzatok” – írta az Instagramon, ahol persze néhány fotót is megosztott.

Aztán mesélt még egy kicsit a fotózásról is, hiszen bár bőven van tapasztalata ilyen téren, azért belátja, mindig van veszélye egy izgalmas helyszínnek. Ezt most inkább vicces élményként írta le, de voltak már igazán veszélyes szituk is.

„Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén-tengeren, csúsztam meg a Grand Canyon szikláin, de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam buszrobbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotelszobámból. Egy ideig számoltam azt a rengeteg helyzetet, amitől meg lettem kímélve, aztán már csak a tanulság volt a fontos. Hiszem, hogy ha kések, annak oka van és nem kifogásként használom. Nem engedem megingatni magam a megérzéseimben, mert nincs is semmi más eszközöm! Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok, legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról. Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép-turbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott, és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része” – osztotta meg követőivel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!