Lábai közé fotózott Ashley Benson

Mindenkit meglepett az ismert sorozatsztár.

Bár a Pretty Little Liars idején még kissé visszafogottabb volt a stílusa, azóta nagyot fordult a világ Ashley Bensonnal. Sokkal magabiztosabb lett és bár soha nem beszélt szexuális beállítottságáról, nyíltan felvállalták kapcsolatukat Dúl a szerelem: magára varratta barátnője nevét Ashley Benson 2019. July 23. 20:06 Cara Delevingne-nel, akivel két évig voltak együtt.

Közben pedig egyre dögösebben kezdett öltözködni és az is előfordul, hogy az Instagramra is gyakran tölt fel bevállalós képeket. Most épp a lábai közé fotózott be stílusosan, ha már egy „between your legs” feliratú póló volt rajta. Na meg fenekét is megmutatta szűk, pink gatyájában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!