Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kulcsár Edina az alaptörvénymódosításról: Büntetni akarják azokat, akik a saját nemüket szeretik

Sőt, nem csak őket, hanem a gyerekeket is.
-----

Ördög Nóra után Ördög Nóra nem ért egyet a családokról szóló alkotmánymódosítással 2020. December 15. 21:44 Kulcsár Edina is felemelte a hangját a családokról szóló alkotmánymódosítással kapcsolatban. A kétgyermekes anyuka is határozottan ellenzi a kormány ezen lépését, szerinte ezzel nem csak azokat büntetik, akik a saját nemüket szeretik, hanem a gyerekeket is, akik egy szerető családra vágynak.

Így szól Instagram-posztja:

„Ha egyetértenek velem, ha nem, én vállalom a véleményemet. Szóval ezt a fotót, 3 héttel ezelőtt készítettem, aztán mégsem került ki, de tegnap reggel, amikor olvastam a legújabb híreket, azonnal eszembe jutott, hogy van egy ilyen képem. Persze, csak azután miután felocsúdtam a sokkból.

Mélységesen el vagyok keseredve. Persze, engem nem érint a dolog, de valahol mégis! Miért? Én egy olyan ember vagyok, aki törődik másokkal. Aki naponta többször is belegondol más emberek helyzetébe. Köztük abba is, hogy hány gyereket elhagynak a szüleik. Akik csak arra várnak az árvaházban, hogy egyszer bekopogjon valaki/valakik az ajtón és azt mondják, hogy 'Mától egy család leszünk!'

Tegnaptól kezdve sajnos jóval kevesebb esély lesz arra, hogy azon a bizonyos ajtón bekopogjanak. Nem is kifejezetten a nemek egyezése miatt, hanem mert csak házastársak fogadhatnak örökbe. Egyedüli személy nem is... bár ha külön kérvényt nyújtanak be, akkor talán igen!

Anyukám pontosan egy ilyen árvaházból került a Mamához! Mami vérszerinti rokonunk, de neki is nagyon hosszú folyamat volt ez régen, amikor anyukám 2,5 éves volt. Meg kellett teremtenie az elvárt körülményeket és minden más papírt is el kellett intéznie. Ha akkor az, hosszú időbe telt, mi lesz most? És tudom... sokan az egyneműek családdá válásáért kampányolnak, vagy éppen a tegnap elfogadott törvénymódosítás melletti nem tetszésüket fejezik ki. Persze, ugyanaz a véleményem, mint szerintem majdnem mindenki másnak, aki a témában megnyilvánult, de vajon a gyerekek oldaláról miért nem lehetett ezt a kérdést többször körbejárni? Engem ez érdekelne elsősorban.

Tudom és értem én... Mert büntetni akarják azokat, akik a saját nemüket szeretik? Amiről hozzáteszem NEM TEHETNEK! Miért kell külföldre menekülniük, hogy megértésre és elfogadásra találjanak? Miért kell majd ezután több gyermeknek az árvaházban felnőnie???”

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!