Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ördög Nóra nem ért egyet a családokról szóló alkotmánymódosítással

Kiáll a szivárványcsaládok mellett. Azt mondja, a család az család.
-----

Kedden az országgyűlés 134 igen, 45 nem szavazattal és öt tartózkodás mellett elfogadta az alaptörvény kilencedik módosítását, Megszavazta az oszággyűlés az alaptörvény módosítását 2020. December 15. 12:27 amit a kormány kezdeményezett. Így most már törvénybe van foglalva, hogy az anya nő, az apa pedig férfi, illetve minden gyermeknek joga van a születés nemének megfelelő, háborítatlan fejlődéshez és ellehetetlenítik az azonos nemű párok és az egyedülállók számára az örökbefogadást.

Ördög Nóra pedig egyáltalán nem ért egyet az alkotmánymódosítással, így csatlakozott a Háttér Társaság által indított közösségimédia-kampányhoz. Ez pedig azért is nagy dolog, mert a kormánypárti TV2-nél dolgozik és nem is nagyon szokta felemelni a hangját közéleti ügyekkel kapcsolatban. Most mégis kivételt tett.

„Szerintem a család egy kiegyensúlyozott, szeretetteljes környezet, ahol a gyerekek biztonságban érezhetik magukat. A szülők és gyermekeik közötti szeretet, törődés és összetartozás teszi azzá. A család fogalma sokkal színesebb, mint ahogy azt rutinból gondoljuk. A család az család” – írta az Instagramra feltöltött fotóhoz a műsorvezető.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!