3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Krausz Gábor megbocsátotta volna Tóth Gabi félrelépését

Azt hitte, csak egy futó kaland.

Egy hónappal ezelőtt robbant a hír, hogy vége Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatának. Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor August 09. 15:59 Elsőként a séf posztolt erről, majd nem sokkal később az énekesnőnél is megjelent majdnem teljesen ugyanaz a bejegyzés, csak egy mondat hiányzott belőle:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Azóta sorra jelennek meg az újabbnál újabb hírek, így derült ki, hogy Krausz nem véletlenül használta a fricska szót, és Gabi nem véletlenül hagyta ki ezt a mondatot. A pletykák szerint ugyanis a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze, A Fricska táncegyüttes egyik tagjával jöhetett össze Tóth Gabi? August 11. 10:04 akivel már nem egyszer mutatkoztak együtt.

Instagram/tothgabi

Most a Blikknek egy ismerős arról mesélt, hogy Krausz már hetekkel korábban tudott a viszonyról, de azt hitte, csak egy futó kaland és mivel rettentő fontos számára a család, megbocsátotta volna a félrelépést.

„Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta. Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb” – árulta el az ismerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Most jöttek a templomból - publicisztikánk Tóth Gabi házassága emlékére

Arról lesz szó többek között, hogy mit adott nekünk a Fidesz kereszténysége, ami nincs, és hogyan nyomorította meg azokat, akik ezt az egész cirkuszt nekünk hazudják – írja Rezeda.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!