Kislánya született Ed Sheerannek

Az Instagramon jelentette be az örömhírt.
-----

Még egy hónapja sincs, hogy felreppentek a pletykák Apa lesz Ed Sheeran 2020. August 12. 15:39 arról, hogy hamarosan apai örömök elé néz Ed Sheeran. Hivatalosan se az énekes, se felesége nem erősítette meg a babahírt, most azonban megtörték a csendet és Ed az Instagramon jelentette, hogy megszületett kislányuk, aki csodaszép nevet kapott.

„Hellóka! Egy gyors helyzetjelentés, mivel van egy hírem, amit meg szerettem volna osztani veletek. Múlt héten egy csodás csapat segítségével Cherry világra hozta gyönyörű és egészséges kislányunkat, Lyra Antarctica Seaborn Sheerant. Imádjuk” – írta az aprócska zoknikról készült fotóhoz.

Ello! A quick message from me as I have some personal news that I wanted to share with you... Last week, with the help of an amazing delivery team, Cherry gave birth to our beautiful and healthy daughter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We are completely in love with her. Both mum and baby are doing amazing and we are on cloud nine over here. We hope that you can respect our privacy at this time. Lots of love and I'll see you when it's time to come back, Ed x

null

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!