Apa lesz Ed Sheeran

Az a hír járja, hogy úton van feleségével közös első gyermeke.
-----

2019 nyarán jelentette be Ed Sheeran, hogy miután két évig szinte folyamatosan járta a világot Divide nevezetű turnéjával, visszavonul egy időre, Visszavonul Ed Sheeran 2019. August 28. 11:12 hogy több időt tölthessen feleségével, Cherry Seabornnal, akinek 2018 decemberében fogadott örök hűséget. A jól megérdemelt szünet pedig úgy néz ki, elég jól telt, ugyanis a The Sun értesülései szerint hamarosan megszületik a 29 éves énekes és felesége első közös gyermeke.

„A felhők felett járnak, nagyon izgatottak, de nem verték nagy dobra. A karantén tökéletes ürügy volt arra, hogy ne mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. De közeledik a nagy nap és egyre izgatottabbak, így szépen lassan elkezdték beavatni a családtagokat és barátokat” – árulta el egy informátor, aki hozzátette azt is, hogy nyár végére várják a babát.

Zakary Walters
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!