Most először beszélt gyermekéről Jennifer Lawrence – Kiderült a neve is

De elárulta azt is, hogy korábban többször elvetélt.

Tavaly szeptemberben derült ki, Anya lesz Jennifer Lawrence 2021. September 09. 11:48 hogy úton van Jennifer Lawrence első gyermeke – pedig korábban azt mondta, egyáltalán nem érzi úgy, hogy itt lenne az ideje a családalapításnak. A csöppség aztán februárban világra is jött, de ezen felül semmit sem lehetett tudni, a szülők féltve óvják a kíváncsi szemektől.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

A 32 éves színésznő most mégis kivételt tett. Ő a Vogue októberi számának címlaplánya, így nagyinterjút is adott, melyben most először beszélt gyermekéről.

Kiderült például, hogy kisfia született és a Cy nevet kapta férje, Cooke Maroney A hétvégén férjhez ment Jennifer Lawrence 2019. October 21. 12:15 kedvenc művésze, Cy Twombly néhai festő, szobrász és fotós után.

Kevin Winter/Getty Images

De elárulta azt is, hogy korábban többször elvetélt, először a húszas évei elején, amikor éppen egyedül volt Montrealban. Most viszont úgy érzi, az anyasággal újrakezdődött az élete, pedig egyáltalán nem volt biztos abban, hogy rögtön érezni fogja azt az erős köteléket, ami anya és gyereke között kialakul.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!