Anya lesz Jennifer Lawrence

Pedig korábban azt mondta, hogy egyáltalán nem érzi úgy, hogy itt az ideje a családalapításnak.
-----

Úton van Jennifer Lawrence első gyermeke – adta hírül az Entertainment Weekly. Az éhezők viadala-filmek sztárjának szívét még 2018-ban hódította meg Cooke Maroney műkereskedő, akihez 2019-ben hozzá is ment, A hétvégén férjhez ment Jennifer Lawrence 2019. October 21. 12:15 kapcsolatukat azonban nem verik nagydobra.

Fillipo Monteforte

Hivatalosan egyelőre még nem erősítette meg a pár a hírt, de a színésznőt korábban már kérdezték az anyaságról. 2017-ben például azt mondta az E!-nek, hogy egyáltalán nem érzi úgy, hogy itt az ideje a családalapításnak.

„Sőt, igazából egyre kevésbé érzem úgy, hogy itt az ideje. Ami kezd aggasztani. Nem hiszem, hogy ennek így kellene működnie. Amikor 21-22 éves voltam, alig vártam, hogy anya legyek. De most...” – árulta el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!