Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ő állt Hosszú Katinka és Shane szakítása mögött

Shane tegnap este kitálalt.
Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt időszakban gyakran hallhattunk Katinka és férje kapcsolatának alakulásáról. Úgy tűnik vége a találgatásoknak, hisz tegnap este Shane egy közleményt adott ki arról, hogy miért folytatják életüket házaspárként és sportemberként is külön.

Instagram post by Shane Tusup * May 24, 2018 at 8:05pm UTC

5,987 Likes, 451 Comments - Shane Tusup (@tusup11) on Instagram

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Ebben Shane arról számolt be, hogy Katinka megcsalta őt. Állítása szerint az úszónő Dudás Dániellel, egyik edzőtársával aludt együtt.

"November végén még teljesen elvakult voltam amikor azt hittem, hogy rendbe lehet hozni a házasságunkat. Katinka pedig már akkor is teljesen bolondot csinált belőlem, hiszen elhitette velem, hogy miattam és a viselkedésem miatt történt mindet. Annak ellenére, hogy húsvétkor, amikor a feleségem bevallotta, hogy tényleg megcsalt, megígértem neki, hogy továbbra sem fogom egyedül hagyni és az edzője maradok. Bíztam benne, hogy ő is képes lesz félretenni a múlt sérelmeit, azonban nem így történt. Kiderült, hogy másodszor is megcsalt Danival. Ez volt az a pont, amikor eldöntöttem, hogy nincs tovább."-Shane.

Shane végül azzal fejezte be közleményét, hogy nagyon fáj neki visszatekinteni a múltra, mert most döbbent rá, hogy szinte az egész kapcsolatuk hazugságra épült.

És akkor kis is Dudás Dániel, aki ekkora felfordulást okozott?

Dudás Dániel, a 24 éves kaposvári úszó, az Iron Aquatics egyik első felnőtt versenyzője, aki Hosszú Katinka edzőpartnereként 2013-ban 1500-on nyerte Kaposvár első országos bajnoki címét a rövidpályás ob-n, amiért a város ki is tüntette. Ezután bekerült a válogatottba, versenyzett a magyar csapatban a dániai rövidpályás Európa-bajnokságon.

Bár hivatalosan, még nem erősítette meg egyik fél sem a róluk szóló híreket, a fényképek meglehetősen beszédesek.

Ma elkezdődött a Bergen Swim Festival, ahova már ötödik éve járunk. Egész jól sikerült a mai nap és végre @xduda is nyert :) 400 vegyes 4:36,5 1. hely 50 hát 28,37 1. hely (csillagszóró döntő volt, ami az jelenti, hogy 3-szor egymás után kellett úszni és az utolsó körben már csak 3-an maradtunk. Nekem ez a felállás kedvező :) 100 mell 1:10,5 2. hely 200 pille 2:15,98 1. hely 100 gyors 56 8. hely Today the Bergen Swim Festival has started and this is my fifth year competing here. The races went pretty well and Daniel finally won too :) 400 IM 4:36,5 1st 50 back 28,37 1st (3 rounds of knockout, which is usually to my advantage :) 100 breast 1:10,5 2nd 200 fly 2:15,98 1st 100 free 56 8th #IronNation #IronLady #IronAquatics #HWAPO

10.3k Likes, 7 Comments - Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: "Ma elkezdődött a Bergen Swim Festival, ahova már ötödik éve járunk. Egész jól sikerült a mai nap és..."

Holnap kezdődik a Stockholm Open! Kb egy hónapja versenyeztem utoljára, úgyhogy nagyon várom! Ezen a linken lehet a versenyt élőben nézni: http://www.swimopenstockholmlive.com Stockholm Open starts tomorrow and I can't wait to race after a month again! You can watch the races live on the following link: http://www.swimopenstockholmlive.com

11.7k Likes, 15 Comments - Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: "Holnap kezdődik a Stockholm Open! Kb egy hónapja versenyeztem utoljára, úgyhogy nagyon várom! Ezen..."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés