3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Hoppá! Ismét rátalált a szerelem Demi Lovatóra

Úgy néz ki, egy zenésszel jött össze.

Most, hogy újra rátalált önmagára és nőként éli az életét, Újra nő lett Demi Lovato 2022. August 03. 12:43 tényleg egyensúlyba került minden Demi Lovato életében, ugyanis a People értesülései szerint ismét rátalált a szerelem is.

Egy informátor arról beszélt, hogy egy zenésszel jött össze az egykori Disney-csillag és egy igazán boldog, egészséges párkapcsolatban él. Az még kiderült, hogy egy férifől van szó, akit egy nagyszerű emberként írt le.

L. Ashman/We Love Pop

Demi egyébként az elmúlt években egyre nyitottabb kezdett lenni magánéletével és nemi identitásával kapcsolatban, ezzel pedig temérdek embernek mutat példát. Nemrég egy podcaston is ez volt a téma, ahol elárulta, hogy bár korábban nem-binárisként definiálta magát, most már inkább genderfluidként.

Egy évvel ezelőtt ugyanis elhagyta az angolban a női és férfi előtagot, így se nem nőként, se nem férfiként definiálta magát, szimplán a semleges they/them előtagot használta. Most viszont fordult a kocka, most újra nőként éli az életét.

„Az utóbbi időben sokkal nőiesebbnek éreztem magam, így újra a she/her előtagot használom. De szerintem az a fontos, hogy igazából senki sem tökéletes. Bárki elronthatja az előtagokat, főleg, amikor tanulják, hogy hogyan is van ez az egész. Ez valójában a tiszteletről szól” – mondta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!