Újra nő lett Demi Lovato

Azt mondja, senki sem tökéletes.

Demi Lovato az elmúlt években egyre jobban beavatta a nagyvilágot magánéletébe és nemi identitásáról is nyíltan beszél, ezzel temérdek embernek példát mutatva. Nemrég egy podcaston is ez volt a téma és elárulta, hogy bár korábban nem-binárisként definiálta magát, most már inkább genderfluidként.

„Úgy éreztem, különösen tavaly, hogy egyensúlyban van az energiám, a női és férfi részem is. Amikor besétáltam egy vécébe, ahol volt női és férfi is, nem éreztem úgy, hogy besétálhatnék bármelyikbe. Mert nem feltétlenül éreztem magam se nőnek, se férfinak. Hanem szimplán embernek. És erről szól a they/them előtag. Számomra ez olyan, mintha embernek éreznéd magad a lelkedben” – magyarázta a 29 éves énekes-színésznő.

Cosmopolitan

Egy évvel ezelőtt ugyanis elhagyta az angolban a női és férfi előtagot, így se nem nőként, se nem férfiként definiálta magát, szimplán a semleges they/them előtagot használta. Most viszont fordult a kocka, most újra nőként éli az életét.

„Az utóbbi időben sokkal nőiesebbnek éreztem magam, így újra a she/her előtagot használom. De szerintem az a fontos, hogy igazából senki sem tökéletes. Bárki elronthatja az előtagokat, főleg, amikor tanulják, hogy hogyan is van ez az egész. Ez valójában a tiszteletről szól” – mondta.

powered by Sounder
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!