Hogy micsoda?! Eljegyezték Selena Gomezt?

Egy gyűrű mind fölött...
-----

Igazi csemegével lepte meg rajongóit Selena Gomez. Jó barátnőjével és egykori kolléganőjével, Jennifer Stone-nal ugyanis úgy döntöttek, felpattannak a nosztalgiavonatra és előadják régi disney-s sorozatuk, a Varázslók a Waverly helyből egyik legendás jelenetét, ami már 15 éve hogy megjelent.

Már maga a bolond sapkás dal és tánc elég lett volna ahhoz, hogy megmelengessék a rajongók szívét, de mégis valami más vitte el a show-t. Selena gyűrűs ujján ugyanis a szemfülesek kiszúrtak egy gyűrűt, ami miatt persze rögtön be is indultak a titkos eljegyzésről szóló pletykák.

@selenagomez

♬ funky junky hat song - wand.id

Igen, mindössze ennyi elég volt, hogy felrobbanjon az internet. Pedig valójában semmi alapja nincs ennek a feltételezésnek, hiszen nem is olyan régen, egy másik TikTok-videóban ejtett el a színész-énekesnő egy utalást arra, hogy a szinglik táborát erősíti.

@selenagomez

Maybe this is why I’m single. Don’t believe a damn word.

♬ original sound - KING NAS
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!