Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elolvad az internet Emilia Clarke új kiskutyájától

Tednek hívják a csöppséget és az Instagramon mutatta be a nagyvilágnak.
Hirdetés
Hirdetés

Szerelembe esett a Trónok harca sztárja és az internet népe majd elolvad választottjától. Emilia Tednek nevezte el az apró négylábút és azonnal be is mutatta a nagyvilágnak az Instagramon, ráadásul nem is egy fotón, hanem rögtön hármat posztolt róla.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Egyszerűen nem bír magával. Képtelen arra, hogy ne ő legyen a VILÁG LEGGYÖNYÖRŰBB KISKUTYÁJA. Emberek, ő itt Ted. Szuper Ted. Az új drágaságom, akit agyon fogok szeretgetni. A fény a nyavalyás életemben. Készüljetek, tele fogom pakolni képekkel az Instagramot – írta.

He just can't stop. He physically.cannot.stop being the MOST BEAUTIFUL PUPPY IN THE ENTIRE WORLD. Erryone meet Ted. Super Ted. My new main squeeze. Light of my goddamn life. Ready to fill this instagram feed to bursting whilst still being able to leave room in a teacup. goodbyesleepgoodbyecarpetsgoodbyeslippershellopoop coshesworthit

2.7m Likes, 19.1k Comments - @emilia_clarke on Instagram: "He just can't stop. He physically.cannot.stop being the MOST BEAUTIFUL PUPPY IN THE ENTIRE WORLD. ..."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés