Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Eljegyezte a pasija Megan Foxot – Bár kissé bizarr volt az egész

Véresen komolyan vették a dolgot.

2020 tavaszán derült ki, hogy 10 év után válik a férjétől Megan Fox. Válik Megan Fox 2020. May 19. 12:31 Történt mindez azután, hogy szinte sülve-főve együtt látták a színésznőt Machine Gun Kellyvel, Most már elég biztos, hogy egy rapperért dobta férjét Megan Fox 2020. June 16. 21:38 akivel egy filmforgatáson ismerkedtek meg.

A szerelem pedig azóta is dúl, Hollywood egyik új kedvenc sztárpárjává váltak. És ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a rapper már fel is tette a nagy kérdést, úgy tűnik, hamarosan oltár elé állnak.

Az örömhírt Megan jelentette be az Instagramon, de nemcsak gyűrűjét mutatta meg, hanem posztolt egy videót arról, hogy hogyan is történt meg az eljegyzés.

„2020 júliusában ültünk ez alatt a fa alatt és varázslatot kértünk. Elfelejtettük a fájdalmat, amit együtt éltünk át ebben a rövid, őrületes időszakban. Nem tudván, mennyi munkát és áldozatot követel tőlünk ez a kapcsolat, megrészegített bennünket a szerelem. És a karma. Aztán másfél évvel később, miután a poklot is megjártuk együtt és annyit nevettünk, amennyit nem hittem volna, hogy lehetséges, megkérte a kezemet. És ahogy korábban minden életben, és minden tovább életünkben is, igent mondtam. Aztán megittuk egymás vérét” – írta.

MGK is megosztott egy videót, amin szépen megmutatják a csillogó-villogó, egészen egyedi, smaragd-gyémántgyűrűt, hadd irigykedjen az internet népe. A smaragd ugyanis Megan születési köve, a gyémánt pedig a rapperé.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!