Úgy tűnik, eljegyezték a Stranger Things sztárját

Ki nem találjátok, ki lett a vőlegénye!

Felrobbantotta az internetet Millie Bobby Brown és pasija, Jake Bongiovi, akinek vezetékneve nem véletlenül cseng ismerősen – igen, annak a Jon Bon Jovinak a fia.

Na de vissza a fiatalokhoz, akik feltöltöttek egy cuki fekete-fehér fotót, ami alapjáraton nem is lenne nagy dolog, na de a szemfüles rajongók rögtön kiszúrtak valamit a képen: egy szép nagy gyémántgyűrű csillog a Stranger Things sztárjának azon a bizonyos ujján.

A fiatal színésznő sejtelmesen egy Taylor Swift-idézetet biggyesztett a képhez, ami nagyjából úgy szól magyarul, hogy „már három nyár óta szeretlek, de mindet akarom”, Jake pedig mindössze annyit írt a képhez, hogy örökké.

Bár a páros hivatalosan még nem erősítette meg az eljegyzést, de persze rögtön elkezdtek özönleni a gratulációk. Akadnak azonban olyanok is, akik szerint túl fiatalok még a házassághoz, Millie ugyanis 19, Jake pedig 20 éves.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!