Úgy tűnik, eljegyezték a Stranger Things sztárját

Ki nem találjátok, ki lett a vőlegénye!

Felrobbantotta az internetet Millie Bobby Brown és pasija, Jake Bongiovi, akinek vezetékneve nem véletlenül cseng ismerősen – igen, annak a Jon Bon Jovinak a fia.

Na de vissza a fiatalokhoz, akik feltöltöttek egy cuki fekete-fehér fotót, ami alapjáraton nem is lenne nagy dolog, na de a szemfüles rajongók rögtön kiszúrtak valamit a képen: egy szép nagy gyémántgyűrű csillog a Stranger Things sztárjának azon a bizonyos ujján.

A fiatal színésznő sejtelmesen egy Taylor Swift-idézetet biggyesztett a képhez, ami nagyjából úgy szól magyarul, hogy „már három nyár óta szeretlek, de mindet akarom”, Jake pedig mindössze annyit írt a képhez, hogy örökké.

Bár a páros hivatalosan még nem erősítette meg az eljegyzést, de persze rögtön elkezdtek özönleni a gratulációk. Akadnak azonban olyanok is, akik szerint túl fiatalok még a házassághoz, Millie ugyanis 19, Jake pedig 20 éves.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!