Úgy néz ki, eljegyezte pasija Palvin Barbit

Öt év után gyűrű került a magyar modell ujjára.

Az a pletyka járja, hogy eljegyezte Dylan Sprouse Palvin Barbit. A hírről elsőként az Entertainment Tonight számolt be, miután egy névtelen informátor beavatta a lapot a részletekbe.

„Jegyben jár Dylan és Barbara. Nem titkolják, mindenkinek mutogatják a gyűrűt, nagyon boldogok. Dúl köztük a szerelem, mindig együtt vannak, de most még a szokásosnál is boldogabbak, hogy belevághatnak ebbe az új fejezetbe” – árulta el az informátor az ET-nek.

Instagram/Palvin Barbara

Néhány héttel ezelőtt, a Mammoth Film Festivalon egyébként már lehetett látni egy gyűrűt azon a bizonyos ujján, de akkor még senki sem tulajdonított nagy jelentőséget a dolognak.

A sztárpár 2018 nyarán jött össze Most már hivatalos: újabb hollywodi sztár akadt Palvin Barbi horgán 2018. September 10. 10:41 és azóta is dúl köztük a szerelem. Mindenben támogatják egymást, tavaly év elején pedig közös házat is vettek Meglepő helyen vett házat Palvin Barbi és a pasija 2022. January 25. 19:10 Los Angelesben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!