Meglepő helyen vett házat Palvin Barbi és a pasija

Nagy lépés ez, biza!
-----

A spanyol ELLE magazin címlapjáról köszön vissza Palvin Barbara, aki persze interjút is adott a lapnak. Elárulta például, hogy pasijával, Dylan Sprouse-zal most vettek egy házat Los Angelesben.

Instagram/Barbara Palvin

„Dylannel most vettünk egy házat Los Angelesben, totál odáig vagyunk érte. Mindent mi csinálunk a felújításnál, így van, hogy abból állnak a napjaim, hogy padlót csiszolok, ablakokat javítok és ezt-azt festek. Alapból egy elég lusta ember vagyok, szóval engem is eléggé meglepett a dolog. Szerintem sosem voltam még ilyen aktív, de ez tök normális, mivel izgatottak vagyunk a közös projekt miatt” mesélte nevetve a modell.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!