Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Eljegyezték az Éhezők viadala sztárját, Jennifer Lawrence-t

Egy hatalmas gyűrű villogott a 28 éves színésznő ujján, ez indította be a pletykagyárat. Azóta pedig szóvivője is megerősítette a hírt.
Hirdetés
Hirdetés

A Page Six számolt be arról, hogy a minap látták Jennifer Lawrence-t és barátját, Cooke Maroney-t New Yorkban, amint egy neves francia étteremben vacsoráznak, az Oscar-díjas színésznő ujján pedig egy hatalmas eljegyzési gyűrű villogott.

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Hatalmas volt az a gyűrű. Úgy tűnt, mintha ünnepelnének valamit. Mindenki róluk beszélt. Nagyon szembetűnő volt a gyűrű. Hátul ültek a sarokban. Jenniferen egy nagyon szép fekete pöttyös ruha volt

– mondta egy szemtanú.

Az Éhezők viadala sztárja és a 34 éves Cook 2018 tavaszán jöttek össze, egy közös barátjuk, Laura Simpson mutatta be őket egymásnak.

Nemrég egyébként Jennifer szóvivője megerősítette az eljegyzésről szóló hírt a JustJarednek .

Christian Dior
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés