Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videó: Egy énekesnő veszett el Ördög Nóra kislányában

Kívülről fújja az Álomutazó mesemusical dalait és még lámpaláza sincs!
Hirdetés
Hirdetés

Tavaly karácsony óta ez megy... Még Izlandon is! Szerintetek idén is megyünk megnézni az Álomutazót...?

– tette fel a költői kérdést követőinek Nóri.

Tavaly karácsony óta ez megy... Még Izlandon is! Szerintetek idén is megyünk megnézni az Álomutazót...? költőikérdés mégszép alomutazo alomutazo2018 rajongóvagyok nórivagyok

11.6k Likes, 96 Comments - Ördög Nóra (ordognora) on Instagram: "Tavaly karácsony óta ez megy... Még Izlandon is! Szerintetek idén is megyünk megnézni az..."

1999 óta sok minden változott a magyar demokráciában, a Nyugat.hu maradt. Támogass, hogy ez továbbra is így lehessen!
Támogatom

Ahhoz kétség sem fér, hogy a kis Mici is a színpadra termett. Bár nem tudjuk, hogy mi szeretne lenni, ha nagy lesz, de ha esetleg édesanyja nyomdokaiba akarna lépni és műsorvezetőnek állna, nem biztos, hogy ez lenne számára a tökéletes pálya. Lehet, hogy jobban megállná helyét énekesnőként, nem igaz?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés