Otthonba adta a kisfiát Nádai Anikó?

Durva dologgal vádolják.
-----

Valószínűleg nem árulunk el újdonságot azzal, ha azt mondjuk, Nádai Anikó elég aktív a közösségi oldalakon. Pasijával, Hajmásy Péterrel például mindketten rengeteg közös fotót posztolnak, Évfordulót ünnepelnek Nádai Anikóék 2021. October 06. 11:26 de orrplasztikájáról Kés alá feküdt Nádai Anikó 2021. November 18. 10:38 és a lábadozásról is folyamatosan beszámolt.

Egy valami azonban feltűnt az embereknek: nem posztol a kisfiáról. Ez pedig aztán el is indította a lavinát egy elég érdekes elmélettel kapcsolatban. Néhányan ugyanis azzal kezdték el vádolni, hogy otthonba adta Patrikot.

„Voltak olyanok, akik azt írták, hogy biztosan beadtam egy otthonba, mert nincs velem soha. Elképesztő, milyen kedvesek tudnak lenni az emberek” – árulta el az Activity Ábel Anitával legutóbbi adásában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!