Durva! Öngyilkos gondolatai voltak Selena Gomeznek

Kemény éveken van túl és most elég sok mindenről le is rántja a leplet.

November 4-én debütál az egykori Diseny-sztár dokumentumfilmje, melyben már az előzetes Szívbe markoló előzetes érkezett Selena Gomez dokumentumfilmjéhez 2022. October 11. 14:45 alapján ki merjük jelenteni, nem lesz hiány könnyekből és nevetésből sem. Selena életének hat nehéz évét öleli fel a film és most ennek kapcsán készített vele interjút a Rolling Stone.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Szóba került például a mentális egészsége, így bipoláris zavara is és hogy évekig voltak öngyilkos gondolatai, de szerencsére sosem jutott el odáig, hogy cselekedjen is.

„Úgy gondoltam, hogy jobb lenne a világ nélkülem” – árulta el. De beszélt arról is, hogy összesen négy rehabilitációs központban volt, hogy kezeljék depresszióját, szorongását és elmezavarát.

„A húszas éveim elején kezdett nagyon eldurvulni a helyzet. Kezdtem azt érezni, hogy nem tudom kontrollálni az érzéseimet, érzelmeimet, akár örömről, akár szomorúságról volt szó. Mindig depresszióval kezdődött, majd jött az elszigetelődés” – magyarázta.

Aztán elkezdett hangokat hallani, ami miatt pszichotikus epizódja volt és egy pszichiátrián landolt. Mindez 2018-ban történt és jó pár hónapig kezelték az intézményben, ekkor derült ki, hogy bipoláris zavarban szenved. Kezdődött is a gyógyszeres kezelés, ami miatt viszont teljesen elvesztette önmagát.

Sikerült azonban találnia egy jó pszichiátert, aki egy elég hosszú és fárasztó folyamat végén mindössze két gyógyszert írt fel neki.

„Méregtelenítenem kellett, le kellett állnom az összes addig szedett gyógyszerrel. Meg kellett tanulnom újra emlékezni bizonyos szavakra. Elfelejtettem beszélgetés közben, hogy éppen hol is tartottunk, mit akartam mondani. Nagyon sok időbe és kemény munkába telt, mire elfogadtam, hogy bipoláris vagyok és hogy megtanuljam kezelni, mert ez nem fog elmúlni” – mesélte.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!