Szívbe markoló előzetes érkezett Selena Gomez dokumentumfilmjéhez

Nem lesz hiány könnyekből és nevetésből sem a hat, nehéz évet felölelő filmben.
-----

Szeptember közepén derült ki, hogy hamarosan dokumentumfilm jön Dokumentumfilm jön Selena Gomez életéről September 12. 15:18 az egykori Disney-sztár életéről az Apple TV+-ra. Akkor már kaptunk egy cseppnyi ízelítőt belőle, hiszen egy rövidke videóban bejelentették, hogy a film a Selena Gomez: Az elmém és én címet kapta. Most azonban megérkezett az első előzetes is, melyben nincs hiány könnyekből és nevetésből sem.

Így szól a hivatalos leírás: A rivaldafényben töltött évek után Selena Gomez elképzelhetetlen hírnévre tesz szert. De éppen, amikor újabb csúcsot döntene, egy váratlan fordulat a sötétségbe taszítja. Ez az egyedülállóan nyers és mélyreható dokumentumfilm új megvilágításba helyezi Selena idáig vezető kemény útját.

A Selena Gomez: Az elmém és én az egykori tinisztár életének hat, nehéz évét öleli fel és november 4-én debütál az Apple TV+-on.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t