Dokumentumfilm jön Selena Gomez életéről

Az AppleTV+-on fog debütálni.

Selena Gomez: Az elmém és én címmel jön hamarosan egy dokumentumfilm az egykori Disney-sztár életéről az Apple TV+-ra. A filmet már a közösségi oldalakon is beharangozták, Selena mindössze annyit írt a rövidke videóhoz: „Szeretnétek hallani a történetem egy részét?”

Így szól a hivatalos leírás: A rivaldafényben töltött évek után Selena Gomez elképzelhetetlen hírnévre tesz szert. De éppen, amikor újabb csúcsot döntene, egy váratlan fordulat a sötétségbe taszítja. Ez az egyedülállóan nyers és mélyreható dokumentumfilm új megvilágításba helyezi Selena hatéves utazását.

A film rendezője és producere Alek Keshishian, akinek az 1991-es Madonna-dokumentumfilmet is köszönhetjük. De hogy pontosan mikor debütál a Selenáról szóló alkotás, azt még nem tudni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!