Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megőrült Demi Lovato?

Már gyerekként öngyilkos akart lenni.
Hirdetés
Hirdetés

őszintén mesélt gyerekkoráról az énekesnő. Már 7 éves korában szeretett volna végezni magával, mert azt hitte ezzel véget vethet a fájdalmainak. Később is gyakran felmerült benne a "vágy", főleg akkor, amikor depressziós volt, illetve, amikor nem tudta elfogadni nemi identitását. A bajt csak tovább tetézte, hogy a sztár drogfüggőséggel és étkezési zavarokkal is küzdött.

"Volt, hogy félt bejönni anyukám a szobába, mert nem tudta életben talál-e még."
Támogass minket, hogy megírhassuk Neked a valóságot!
Támogatom

Az énekesnő szerint, az öngyilkossági hajlamot részben édesapjától is örökölhette, aki szintén mentális problémákkal küzdött, annyira, hogy nem volt képes felnevelni saját gyermekeit sem, s korán meg is halt. Ez szintén rosszul érintette az énekesnőt. Elmondása alapján, azonban mára már nem szomorkodik a történteken, hisz megértette, hogy apja nem okolta őt semmiért, csupán beteg volt - írja a BBC .

Aki kíváncsi a teljes interjúra, az az alábbi videóban megtekintheti.

Demi Lovato vallomása
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés