Brutál járgánya lett Tóth Andinak

Mindig is egy ilyen autóról álmodott.
-----

„Egészen pici kislány korom óta válaszolom azt az embereknek, ha kérdezik, hogy nekem egy Mustangom lesz. 8 évesen, 15 évesen, 22 évesen. Próbáltak már lebeszélni, pro és contrákat dobálni, de a Mustang nekem egy életérzés. Annyira hittem benne, hogy egész egyszerűen bevonzottam. 2022 elhozta nekem ezt az ajándékot, és nem is lehetnék hálásabb” – dicsekedett az Instagramon.

Ráadásul nem is egy visszafogott darabról van szó, de ezen valószínűleg már senki sem lepődik meg, hiszen a fiatal énekesnő nem éppen szolidságáról híres. A poszt végén is odabökött egyet még azoknak, akik nem hittek neki, hogy egyszer lesz egy Mustangja:

„Annyit még, hogy: Megmondtam, de ti nem hittétek. BOOOOOMMM. Ha a városban talizunk hatalmas csapatások közepette, dobjatok egy puszit. Nem lehet nem észrevenni azénkicsikígyóm. NA BÚÉK MEG MINDEN.”

Mondjuk, ki ne örülne annak, ha ingyen hozzávágnák álmai autóját, meg még a slusszkulcsokat is hozzá...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!