Beszóltak Ördög Nórának a feneke miatt

Nagy vita kerekedett a közösségi oldalakon egy kép miatt.
-----

„Arccal a karácsony felé! A tegnapi volt az utolsó este, amikor idén műsort vezettem” – írta egyik friss fotójához Ördög Nóra.

A kép pedig igazi cunamit indított el, ugyanis sokak szerint nagyon rossz szögből lett fotózva és elég előnytelennek mutatja a műsorvezető hátsóját. Mások szerint pedig szimplán csak nagy a feneke, és ennek persze hangot is adtak.

Nagyon sokan viszont bevédték, szerintük tökéletes feneke van. Volt, aki még azt is odaírta, hogy „csontokkal csak a kutyák játszanak”.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!