Babát vár Szabó Erika, a Barátok közt egykori sztárja

Az Instagramon jelentette be az örömhírt.

Három éve mondta ki a boldogító igent Szabó Erika és orvos párja, akik már nagyon régóta vágytak egy közös gyermekre. Most pedig valóra is vált álmuk, a Barátok közt egykori sztárja az Instagramon jelentette be az örömhírt egy pocakos fotóval.

Facebook/Szabó Erika

„A dolgok, amikre vágyunk, mindig megfelelő időben érkeznek meg az életünkbe. A baba dönti el, hogy mikor szeretne a családunkba születni, mi pedig várjuk nagy szeretettel. Nincsenek előzetes elvárásaink azzal kapcsolatban, hogy fiút vagy lányt szeretnénk-e. Bármennyire is közhelyesen hangzik, számomra egyedül az fontos, hogy egészséges legyen” – mondta nemrég a HOT! magazinnak a 38 éves színésznő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!