Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Ismét apa lesz a Vámpírnaplók sztárja

Újabb „vámpírbaba” érkezik!

Úton van Ian Somerhalder és felesége, az Alkonyat-filmekből ismert Nikki Reed második közös gyermeke. Az örömhírről az Instagramon számoltak be egy tündéri fotóval, amin Nikki kislányukat tartja és közben pocakját öleli.

„Már kisfiúként is az volt a vágyam, hogy nagy családom legyen. Köszönöm, Nik, hogy megkaptam tőled ezt az ajándékot. Második kör! Rajta! Köszönöm, köszönöm ennek a csodálatos embernek az élet és a szeretet ajándékát. Hogy a legcsodálatosabb anya vagy, és hogy ilyen keményen dolgozol az álmok valóra váltásán. Amikor ezt a képet készítettem, egyszerűen nem hittem el, amit látok. Nincs is ennél gyönyörűbb dolog...” – írta a 44 éves színész.

A sztárpár 2015-ben házasodott össze, első gyermekük, Bodhi Soleil pedig 2017 júliusában jött világra.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!