Anya lett Paris Hilton

Ezt nem láttuk jönni.

Teljesen meglepett mindenkit Paris Hilton. Úgy tűnik, ugyanis, hogy nemrég anya lett. Az örömhírt az Instagramon jelentette be egy ultracuki fotóval.

Mivel azonban az utóbbi időben is elég aktív volt, többször mutatkozott a nyilvánosság előtt és nem tűnt terhesnek, ezért elég valószínű, hogy béranya hordta ki a babát.

„Nem lehet szavakba önteni, hogy már most mennyire szeretve vagy” – írta a tündéri fotóhoz.

Paris a People-nek azt mondta, rettentő boldog, hogy egymásra találtak férjével, Carterrel és végre valóra vált egyik legnagyobb álma: hogy anya legyen.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy családot alapíthatunk, és egyszerűen felrobban a szívünk a szeretettől, amit a kisfiunk iránt érzünk” – árulta el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!