Eddig: 2 450 597 / 3 000 000 Ft, 114 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

34 éves lett Szabó Zsófi – Így ünnepelt

Lehet, hogy le is buktatott egy friss szerelmespárt.

34 éves lett Szabó Zsófi, így barátaival egy kicsit kirúgtak a hámból, a buliról pedig fel is került néhány fotó az Instagramra. A műsorvezetővel ünnepelt többek között Hajdú Péter és párja, Láng Eszter, illetve L.L. Junior és az X-Faktor felfedezettje, Dárdai Blanka is.

A két énekest pedig már régóta boronálgatják össze annak ellenére, hogy Blanka 18 évvel fiatalabb és igazából most sem derült ki semmi a fotókból, de sokan már biztosra veszik, hogy összejöttek.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!