13 év után végre ihatott egy pohár bort Britney Spears

Hihetetlennek hangzik, de eddig nem tehette meg.
-----

Most, hogy végre véget ért Britney Spears apjának rémuralma, Úgy tűnik, hamarosan végre szabad lesz Britney Spears 2021. September 30. 10:08 rengeteg olyan dolgot megtehet az énekesnő, amit vagy még soha vagy már nagyon régóta nem tehetett meg. Ilyen például, hogy 13 év után nemrég végre megihatott egy pohár vörösbort, ezzel pedig el is dicsekedett követőinek az Instagramon.

De ez még nem minden. Soha nem volt még például magasderekú fürdőruhája sem, ami az utóbbi években jött újra divatba. Rózsaszín-fehér bikinijét pedig meg is mutatta egy rövidke videóban. Az biztos, hogy vőlegénye odáig van érte, de Britney egyelőre még nem tudta eldönteni, hogy tetszik-e neki, vagy sem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!