Úgy tűnik, hamarosan végre szabad lesz Britney Spears

Felfüggesztették apja gyámságát.

Szeptember 29-én, szerdán a bíró felfüggesztette Jamie Spears gyámságát a lánya felett. Most tehát ismét egy lépéssel közelebb került a szabadsághoz Britney Spears, akit már 13 éve a markában tart apja.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

„Egyszerű, logikus és igazságos. Nem akar megegyezni az apjával, nem akar mediációt és nem akar késleltetést” – mondta a 39 éves énekesnő új ügyvédje, Mathew Rosengart.

Facebook/Britney Spears

Egyelőre azonban még nem kapta vissza szabadságát Britney, csak apja rémuralma ér véget. Jamie Spearsnek most belátható időn belül át kell adnia a konzervatóriummal kapcsolatos összes nála lévő iratot, melyeket alaposan kivizsgálnak. Addig is ideiglenesen kijelöltek egy okleveles könyvvizsgálót, aki felügyeli az énekesnő ügyeit minimum december 31-ig.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!