Zimány Linda: Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!

Azt mondja, örökre szingli marad. Még akkor is, ha nem.

„Megesik, hogy önjelölt nagymamák lépnek oda hozzám és faggatnak arról, hogy miért nem vagyok még házas és miért nincs még gyermekem” – mondta a Borsnak Zimány Linda, aki jelenleg szingli, de ezt cseppet sem bánja. Nem keresi görcsösen az „igazit” és a családalapítással sem rohan.

Ami pedig a legfontosabb, hogy a családja sem zargatja és nyomasztja azzal, hogy folyamatosan kérdezgetik, van-e barátja és mikor lesz már gyereke. A 36 éves modell-jogász azt mondja, nincs is ideje azon kattogni, hogy lecsúszott-e valamelyikről, mivel napi 12-14 órában a karrierje és a ruhamárkája építésével foglalkozik.

Instagram/dr. Zimány Linda

„Én úgy döntöttem, hogy először karriert építek és bár tudom, hogy sokan vannak, akik szerint ez így nem helyes, de az én cipőmben én járok, vagyis csak én dönthetek az életem alakítása felől. Megértem azt is, ha valaki fiatalon szeretne édesanya lenni, hát értsék meg azt is, ha valaki másképp dönt. Nálam a karrier már rendben van, ezért természetesen vágyom a családalapításra” – jelentette ki.

Elárulta, hogy bár 20 évesen úgy gondolta, még azelőtt feleség és anya lesz belőle, hogy betölti a 40-et, de szerinte semmi gond nincs azzal, ha egy nő megfontolt és előre eltervezetten éli az életét. Hozzátette viszont, hogy ha esetleg rá is találna a szerelem, akkor sem verné nagydobra.

„Maradjunk annyiban, hogy én örökre szingli maradok, akkor is, ha nem! Akkor sem fogok a sajtóhoz rohanni, ha történetesen szerelmes leszek és családot alapítok. Egyszer csak szülök egy gyermeket és jó napot!” – jelentette ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!