Zámbó Krisztián szerint nincs sóherebb alak a világon Delhusa Gjonnál

A „király” fia szerint az albán énekes hazudott, amikor azt mondta, apjának komoly anyagi gondjai voltak.

Zámbó Krisztián szerint Delhusa Gjon hazudott Jimmyről, amikor azt mondta, anyagi gondjai voltak. A „király” fia mindezt Hajdú Péter YouTube-on futó Frizbi című műsorában jelentette ki. Szerinte érdesapjának már csak azért sem lehettek pénzügyi gondjai, mert „elég szép összegeket” örökölt ő is és a család is.

„Én felhívtam Delhusát, miután ez a sztori lejött. Ő ugye azt mondta, hogy apunak nem ment jól az utolsó éveiben, ezért kért tőle pénzt. Könyörgöm, dupla sportcsarnok, telt ház! Gyémánt- és platinalemezek, másfél milliós eladás... Volt neki pénze!”

- tette hozzá Krisztián.

Markovics Gábor

Jimmy legidősebb gyermeke Hajdú Péternek elmondta:

„Aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt. Tőlem mondhat ő bármit, meg be is perelhet, ezt nem csak én, hanem nagyon sokan mondjuk. Van én nekem olyan sztorim, amit ha elmondanék, szerintem elég nagy problémában lenne. De soha nem fogom elmondani, mert megígértem neki.”

A botrány egyébként még januárban tört ki, amikor az RTL-nek Delhusa Gjon azt mondta: Zámbó Jimmynek élete végére komoly anyagi gondjai voltak. Épp ezért az albán származású énekes 9 millió forinttal segítette ki. Állítólag a pénz azért kellett Jimmynek, mert egy Berni nevű nőnek (aki valószínűleg Gregor Bernadett volt) szeretett volna lakást venni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!