Vége a Panic! At The Discónak

De egy jó hírt is közölt a frontember, Brendon Urie.

Lassan 20 éves fennállását ünnepelhetné a Panic! At The Disco –, de csak ünnepelhetné, a frontember, Brendon Urie ugyanis bejelentette, hogy feloszlatja a bandát.

A 35 éves énekes közleményben indokolja meg döntését, ami a banda közösségi oldalain jelent meg, és a szomorú hír mellett egy jót is közölt: felesége, Sarah első közös gyermeküket várja.

Instagram/Panic! At The Disco

Így szól a közlemény:

„Hát ez egy óriási utazás volt. Vegasi gyerekként sosem gondoltam volna, hogy erre visz az élet. Annyi helyen jártam a világban és annyi barátot szereztem közben.

De néha véget kell érnie egy útnak, hogy elkezdődhessen egy új. Próbáltuk titokban tartani, de már lehet, hogy hallottátok. Sarah hamarosan világra hozza a gyermekünket. Az, hogy apa leszek és láthatom, ahogy a feleségem anyává válik, elmondhatatlanul izgalmas és megható. Alig várom ezt a következő kalandot.

Ezennel pedig pontot is fogok tenni ennek a fejezetnek a végére és minden figyelmemet, energiámat a családomra fogom fordítani. Ez azt jelenti, hogy vége a Panic! At The Discónak.

Köszönöm mindenkinek az évek során nyújtott hatalmas támogatást. Csak ültem itt és próbáltam kitalálni, mi lenne a tökéletes módja annak, hogy ezt elmondjam, de egyszerűen nem tudom szavakba önteni, mennyit is jelentett ez nekünk. Akár a kezdetek óta velünk vagytok, akár csak nemrég találtatok ránk, megtiszteltetés volt ennyi tehetséges emberrel megosztani a színpadot és veletek tölteni az időt. Alig várom, hogy láthassalak titeket még egyszer utoljára.

Szeretlek és értékellek titeket. Köszönöm, hogy léteztek.

Brendon”

A Panic! at the Disco hivatalosan az európai turné után oszlik fel. Az első koncert február 20-án lesz Bécsben, az utolsó pedig március 10-én Manchesterben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!