Válni készül Kim Kardashian

Betelt nála a pohár.

Nagyon úgy néz ki, hogy harmadszorra is válni fog Kim Kardashian. A Vanity Fair és a Page Six információi szerint is betelt nála a pohár Kanye West, őrültségei, kirohanásai és megbízhatatlansága miatt, így felkereste a híres válóperes ügyvédet, Laura Wassert, aki többek között Angelina Jolie-ék és Heidi Klumék válását is intézte.

Informátorok szerint bár igyekeznek titkolni a problémákat, már biztos, hogy mindennek vége köztük. Az már eddig is nyílt titok volt, hogy tulajdonképpen külön élnek, források pedig most azt mondják, hogy már a papírokon és megállapodásokon dolgoznak az ügyvédnővel. A TMZ információi szerint azonban még nincs teljesen veszve minden, ugyanis párterápiára járnak.

Instagram/Kim Kardashian

Kim Los Angelesben van 4 gyermekükkel, Kanye pedig wyomingi birtokukra vonult el, hogy mentális állapota javuljon. Kim próbált neki segíteni, ahogy tudott és végig mellette állt, folyamatosan látogatta, de hiába szereti, eddig bírta. Az utóbbi időben már csak a gyerekek tartották őket össze, ugyanis nem akarták, hogy sérüljenek a válás miatt.

Kim és Kanye még 2012-ben kezdett randizni, 2014-ben pedig össze is házasodtak. Négy gyermekük született, North, Saint, Chicago és Psalm.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!