Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Válik Szabó Zsófi

A Reggeliben jelentette be.
-----

Kicsit felcserélődtek a szerepek pénteken a Reggeliben, ugyanis a vendégszékbe huppant Szabó Zsófi. A beszélgetést pedig azzal kezdték, hogy durva hónapok vannak mögötte, hiszen nem kevesebb mint 12 kilót fogyott, szeptemberben pedig elkapta a koronavírust is.

De nem csak ezért volt nehéz az elmúlt időszak. Remegő hanggal és könnybe lábadt szemekkel mondta el ugyanis, hogy szétmentek férjével, Kis Zsolttal, de továbbra is egy család maradnak.

„Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt. Együtt neveljük a kisfiúnkat, aki egyébként egy élő bizonyíték arra, hogy ez valóban egy szerelem volt, egy kötődés. Nekünk nagyon intenzív hat évünk volt együtt. És ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad, és ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem hozzá, hiába szereted a másikat” – mondta Zsófi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!