Válik L.L. Junior és felesége, Kinga

Próbálták megmenteni a kapcsolatukat, de mégis külön utakon folytatják.

Elválik feleségétől, Kötvélyessy Kingától L.L. Junior – írta meg a Bors.

A pár hosszú ideje próbálta megmenteni kapcsolatát, de most úgy döntöttek, közös kislányuk ellenére külön utakon folytatják életüket.

„Brutálisan hangzik, de Kingával mi egymást lelkileg kivéreztettük, és mielőtt mindketten jobban sérültünk volna, egymást tisztelve és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva, elengedtük a dolgot. Úgy véltük, jobb így, mint balhésan, veszekedve élni” – mondta a válás kapcsán a lapnak L.L. Junior.

„Gyűlölöm a konfliktusokat, de azt gyűlölöm a legjobban, ha harag van a levegőben, én vagyok az, aki nem bírja, és véget vet ennek gyorsan. Emiatt is éreztük Kingával mindketten azt, hogy itt a vége: képtelen vagyok állandóan konfliktusban élni, vagy dacot hordozni. Így legalább békesség van” – nyilatkozta az énekes, akinek egyedül a családi otthon hiányzik, hogy legyen egy hely, ahová vissza tud vonulni, és olyan emberek veszik körül, akik közel állnak hozzá.

L.L. Junior egyelőre nem vágyik új kapcsolatra, kevés szabadidejét a pihenésre és a gyermekeire szánja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!