Itt a vége! 14 hónap házasság után válik Britney Spears?

2016-ban ismerkedett meg a 12 évvel fiatalabb modell-színésszel egy klipforgatáson.

14 hónap házasság után külön utakon folytatja tovább Britney Spears és Sam Asghari – írja a TMZ és a People több forrásra hivatkozva, bár a hírt egyelőre még sem egyik fél, sem menedzsereik nem erősítették meg.

A páros még 2016-ban ismerkedett meg egy klipforgatáson, aztán 2022 júniusában összeházasodtak Los Angelesben. A lagzin nem volt sok vendég, nagyjából 60-an voltak, köztük Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton és Selena Gomez is.

Idén februárban azonban az a hír járta, hogy bajok vannak. Britney közeli hozzátartozói, barátai aggódni kezdtek miatta és közbelépést is terveztek, de végül ez elmaradt. Aztán márciusban jöttek a pletykák arról is, hogy gondok vannak a házasságukkal, mivel egyikük sem hordta a karikagyűrűjét, de ezeket a híreket tagadta a 12 évvel fiatalabb Asghari szóvivője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!