Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan világra jön az új brit trónörökös – Frissítés: kisfia született Meghannek

Vajúdik Meghan hercegnő, Harry herceg felesége. A hírt hétfő délután jelentette be a Buckingham-palota, a brit királyi család első számú londoni rezidenciája és hivatala. Aztán rövidesen jött is a hír, hogy világra jött a pár kisfia.
Hirdetés
Hirdetés

Frissítés:

Örömmel jelentjük be, hogy május 6-án kora reggel világra jött őfelsége Henrik sussexi herceg és Meghan hercegné elsőszülött gyermeke, aki körülbelül 3260 grammal született. A hercegné és fia is egészségesek és jól vannak, a hercegi pár köszöni a nyilvánosság örömét, izgatottságát és támogatását ebben a különleges időszakban. További részleteket az elkövetkezendő napokban hozunk nyilvánosságra

– közölte hivatalos Instagram-oldalán a palota.

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses' son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

89.2k Likes, 5,306 Comments - The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Instagram: "We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed..."


A hercegi házaspár első gyermekét várja. Harry - II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - tavaly május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában.

Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege és hercegnője címet adományozta a házaspárnak. Az udvar októberben jelentette be, hogy Meghan hercegnő gyermeket vár.

A kétsoros közleményből annak idején csak annyi derült ki, hogy a gyermek érkezése tavasszal várható, de Meghan egy rendezvényen néhány hete annyit elárult, hogy gyermekük április végén vagy május elején jön a világra.

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban, majdani nagypapája, vagyis Károly trónörökös, valamint Harry bátyja, Vilmos herceg, Vilmos három gyermeke, illetve saját édesapja, a trónöröklési sorrendben hatodik helyen álló Harry után.

Hétvégén újult erővel fellángoltak a találgatások arról, hogy most már bármelyik pillanatban megszülethet Harry és Meghan első gyermeke. Ennek közvetlen előzményeként az udvar bejelentette, hogy törölték Harry herceg szerdára kitűzött hivatalos amszterdami látogatását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés