Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vajna Timi: Mikor engedik meg már Magyarországon is, hogy kinyissanak az éttermek?

Andy Vajna özvegye is állást foglalt a vendéglátósok ügyében.
-----

Az egész országot megosztja a vendéglátósok helyzete, hiszen még minimum egy hónapig biztosan nem nyithatnak ki a vendéglátóhelyek, ugyanis ha valaki mégis úgy dönt, hogy vendégeket fogad, komoly büntetéssel fogja őket sújtani a kormány. Ezzel kapcsolatban szólalt most meg Vajna Timi is az Instagramon és néhány amerikai példát is hozott.

Facebook/Vajna Timea

„Los Angelesben is végre kinyitott minden étterem… Miamiban meg már régóta... nem győzöm nézni az Instastorkyat isteni kajákról és jó hangulatról... Mikor engedik meg már Magyarországon is, hogy kinyissanak az éttermek?? Mindenki tönkremegy így... és depressziós lesz már... ebben az egészben” – kezdte Timi az Instagram-sztorijában, majd azzal folytatta, hogy természetesen még mindig nagyon fontos az is, hogy biztonságban tudjuk az időseket:

„Vigyázzunk az idősekre és étterembe menet hordjunk maszkot és ha közösségbe megyünk. De a gazdaság és az emberek tönkremennek már ebbe. Amerikában az éttermesek összefogtak és pereltek... végül nyertek.”

Végül pedig követői véleményét is kikérte: „Hány ember került az utcára és veszítette el az állását vagy lecsökkentették a fizetését? ... Nem tudom komolyan mi a rosszabb ... a vírus vagy ha valakinek a gyerekei éhen halnak, mert mindkét szülő elveszíti a munkáját?” – zárta posztjait.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tovább erre az oldalra