Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Utálta egymást Nina Dobrev és Paul Wesley a Vámpírnaplók forgatása elején

Pedig szerelmeseket kellett alakítaniuk a népszerű sorozatban.
Hirdetés
Hirdetés

Valószínűleg sokak tinédzseréveit végigkísérte Magyarországon is az USA-ban méltán népszerű Vámpírnaplók. A szereplőket egy egész világ megismerte és megszerette. Szinte mindenki abban a hitben volt, hogy felhőtlen viszonyuk volt a színészeknek, hiszen több szerelem és örök barátság is szövődött a forgatáson. Most azonban kiderült, hogy a sorozat egyik legkedveltebb szerelmespárját alakító Nina Dobrev és Paul Wesley ki nem állhatták egymást a kezdetekben.

Nagyon nem jöttünk ki Paullal a sorozat elején. Tiszteltem Paul Wesley-t, de egyáltalán nem bírtam. Emlékszem, hogy az első néhány rész után mindenki azzal jött oda hozzám, hogy a való életben is egy párt alkotunk-e. Mindenki úgy gondolta, hogy nagyon jól működik köztünk a kémia. Most már tudom, hogy nagyon vékony szál válassza el egymástól a szeretetet és a gyűlöletet. Mi pedig annyira utáltuk egymást, hogy úgy jött le, mintha imádnánk egymást. A forgatás első öt hónapján nagyon nem volt jó a viszonyunk

– árulta el a Directionally Challenged nevezetű podcaston a 30 éves színésznő, aki Elena Gilbertet alakította a sorozatban.

Nina Dobrev & Paul Wesley
Ruven Afanador, Entertainment Weekly Magazine
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés