Az út szélén ugrált és kalimpált Görög Zita, de egyetlen autós sem állt meg segíteni

Kis híján tragédiába torkollott a húsvétjuk.

„Szeretnék köszönetet mondani annak a kb. 25 autósnak, akik ma NEM álltak meg, miközben telefonon a mentőket hívva, pánikolva próbáltam segítséget kérni tőlük húsvéthétfőn este Solymáron” – írta felháborodottan Instagram-sztorijában Görög Zita.

Sokan lassítottak, de csak bámultak ki az autókból, majd továbbhajtottak. Ő az út szélén ugrált és kalimpált, miközben a mentőket hívta, de senki nem állt meg segíteni neki és öccsének, akivel épp a sürgősségire siettek.

„Tudjátok, mi volt Jézus szava a kereszten? Szomjazom! Az öcsém vízre, én jóságra. Ezért kalimpáltam. De még ecetet sem kaptunk. Mondjuk a szockörkép elég savanyú!” – tette hozzá.

Instagram/Görög Zita

A mentő szerencsére hamar megérkezett és Zita öccse azóta jobban van, bár azt nem árulta el, hogy mi miatt kellett a sürgősségire sietni vele, annyit leírt, hogy „nem Krisztus 'vére' csörgedezett benne, hanem egészen más probléma adódott”.

„Köszönöm a mentősök és a Honvédkórház segítségét. És köszönöm annak az egyetlen embernek, akinek volt néhány kedves szava és egy fél üveg vize!” – zárta a posztot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!