Usher a jövő évi Super Bowl sztárfellépője

Olyan show-val készülnek a félidőben, ami bekerül majd a történelemkönyvekbe.

Vasárnap hivatalosan is megerősítette az Apple Music, hogy Usher lesz a 2024-es Super Bowl nagyszabású félideji show-jának sztárfellépője. A nagy esemény február 11-én, vasárnap lesz a Las Vegas-i Allegiant Stadiumben.

„Egy életre szóló megtiszteltetés, hogy végre lehúzhatom a bakancslistámról a Super Bowl-os fellépést. Alig várom, hogy egy olyan show-t mutassak be a világnak, amilyet korábban még sosem láthattatok tőlem. Köszönöm a rajongóknak és mindenkinek, akinek hála ez megtörténhet. Hamarosan találkozunk” – mondta a 44 éves énekes a Varietynek.

„Usher egy olyan ikon, akinek a zenéje egy kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúrában, így nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ő lesz a félidei show sztárfellépője. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Usherrel, a Roc Nationnel és az Apple Music-kal és egy olyan félidős műsorral rukkoljunk elő, ami bekerül a történelemkönyvekbe” – mondta Seth Dudowsky, az NFL zenei részlegének vezetője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!