3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Usher a jövő évi Super Bowl sztárfellépője

Olyan show-val készülnek a félidőben, ami bekerül majd a történelemkönyvekbe.

Vasárnap hivatalosan is megerősítette az Apple Music, hogy Usher lesz a 2024-es Super Bowl nagyszabású félideji show-jának sztárfellépője. A nagy esemény február 11-én, vasárnap lesz a Las Vegas-i Allegiant Stadiumben.

„Egy életre szóló megtiszteltetés, hogy végre lehúzhatom a bakancslistámról a Super Bowl-os fellépést. Alig várom, hogy egy olyan show-t mutassak be a világnak, amilyet korábban még sosem láthattatok tőlem. Köszönöm a rajongóknak és mindenkinek, akinek hála ez megtörténhet. Hamarosan találkozunk” – mondta a 44 éves énekes a Varietynek.

„Usher egy olyan ikon, akinek a zenéje egy kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúrában, így nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ő lesz a félidei show sztárfellépője. Alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk Usherrel, a Roc Nationnel és az Apple Music-kal és egy olyan félidős műsorral rukkoljunk elő, ami bekerül a történelemkönyvekbe” – mondta Seth Dudowsky, az NFL zenei részlegének vezetője.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!