Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új emojiért harcol a Tinder

Kinek tűnt fel, hogy az emojik között nincs olyan lehetőség, amiben mondjuk két külön nemzetiség alkot egy párt?
Hirdetés
Hirdetés

A vöröshajúaknak és a kenguruknak is van már saját emoji-ja. De akkor miért ne lehetne mondjuk a többnemzetiségű pároknak is?

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A Tinder kutatása szerint-amiben 25 és 45 év közötti felhasználók vettek részt- az emberek 52 százaléka tartja igazságtalannak, hogy a fejlesztők nem gondolnak a multikulturális párokra, az emojik, GIF-ek gyártásakor.

Azért is tartják sértőnek ezt a megkülönböztetést, mert a felhasználók 70 százaléka úgy nyilatkozott, hogy ők valójában nyitottak egy más nemzetiségűvel való randira vagy akár "nemzetközi házasságra".

A hivatalos petíció a change.org oldalon olvasható: "Az emoji a digitális kor univerzális nyelve. Nem csak az érzelmeinket, de akár a véleményünket is kifejthetjük vele a beszélgetés folyamán. Úgy tűnik tehát, hogy mindenre van egy megfelelő emoji, valójában azonban nem így van. A kérelmezők arra is kitérnek, hogy az azonos neműeknek és a színes bőrűeknek is van már saját ikonja 2015 óta, azonban egy csoportnak még mindig nincs: a többnemzetiségűeknek.

Arra kéri tehát a Tinder a párokat, hogy csináljanak magukról képet és töltsék fel #RepresentLove hashtag-gel ellátva.

Ha sikerül is elérni, hogy új emoji-t alkossanak, annak bevezetésére 2020-ig akkor is várni kell-írja az independent .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés