Túl sok pornót nézett Billie Eilish

És azt mondja, ez elég negatív hatással volt rá.
-----

Elég bevállalós interjút adott nemrég Billie Eilish Howard Sternnek, szó volt ugyanis a szexről, a szexuális életéről és a pornóról is. Kiderült, hogy 11 éves volt, amikor elkezdett pornót nézni, de most már úgy érzi, ez elég nagy szégyen.

„Nőként szerintem a pornó szégyen. Őszintén szólva nagyon sokat néztem. Talán 11 éves lehettem, amikor elkezdtem. Szerintem borzasztó, hogy ennyi pornót néztem, tönkre tette az agyamat” – mondta.

Facebook/Billie Eilish

Aztán átterelődött a szó a szexre és hogy erre milyen hatással voltak a pornónézési szokásai. Hát, elég rossz hatással. Azt mondja, az első néhány alkalommal nem mondott nemet semmire, még akkor sem, ha az neki nem volt jó. Mert azt hitte, ezeket vonzónak, izgatónak kell tartania.

„Annyira idegesít, hogy ennyire imádja mindenki a pornót és magamra is nagyon mérges vagyok, hogy úgy gondoltam, rendben van, ha nézem. Őrület, milyennek mutatják a puncikat. Egy sem néz ki így. Nem ilyen a nők test és nem így élvezünk el” – magyarázza.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!