Bár nem szokott fogadkozni, ezt várja Tücsi 2023-tól

A család lesz a legfontosabb a műsorvezetőnek és párjának.
-----

„Először lesz ilyen, hogy nem fogunk tudni haza menni karácsonyra, úgyhogy fent az erdőben egy faházban, Hargitán leszünk hármasban szent este” – mesélte az ünnepek előtt Tücsi az NLC-nek.

Aryee Claudia Dedei , azaz Tücsi és kedvese, Sofron István tavaly szeptemberben jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. Tücsi és közös kislányuk viszont itthon maradt a munka és az óvoda miatt, írja a lap.

Instagram/Aryee Claudia Dedei

Habár néha nehéz, a pár jól viseli a távolságot, és amikor tudnak együtt vannak. Tücsi és Nara már december elején csatlakoztak a családfőhöz Csíkszeredán, és az ünnepeket is ott töltötték közösen.

„Az újévre viszont nincsenek különösebb elvárásaim, ugyanis nem vagyok egy fogadalomtevő típus. Viszont mindig igyekszünk megteremteni magunk körül a nyugodt, boldog légkört, és természetesen vannak célok, amiket el szeretnénk érni, de azok mindig vannak. A lényeg, hogy családként összetartsunk” – mondta Tücsi a lapnak.

Mint írják, a párt tavaly együtt lehetett látni a TV2 műsorában, a Párharcban, ahol kifejezetten jól érezték magukat, de hogy idén láthatjuk-e őket újabb műsorban, még kérdéses.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!