Bár nem szokott fogadkozni, ezt várja Tücsi 2023-tól

A család lesz a legfontosabb a műsorvezetőnek és párjának.

„Először lesz ilyen, hogy nem fogunk tudni haza menni karácsonyra, úgyhogy fent az erdőben egy faházban, Hargitán leszünk hármasban szent este” – mesélte az ünnepek előtt Tücsi az NLC-nek.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és kedvese, Sofron István tavaly szeptemberben jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. Tücsi és közös kislányuk viszont itthon maradt a munka és az óvoda miatt, írja a lap.

Instagram/Aryee Claudia Dedei

Habár néha nehéz, a pár jól viseli a távolságot, és amikor tudnak együtt vannak. Tücsi és Nara már december elején csatlakoztak a családfőhöz Csíkszeredán, és az ünnepeket is ott töltötték közösen.

„Az újévre viszont nincsenek különösebb elvárásaim, ugyanis nem vagyok egy fogadalomtevő típus. Viszont mindig igyekszünk megteremteni magunk körül a nyugodt, boldog légkört, és természetesen vannak célok, amiket el szeretnénk érni, de azok mindig vannak. A lényeg, hogy családként összetartsunk” – mondta Tücsi a lapnak.

Mint írják, a párt tavaly együtt lehetett látni a TV2 műsorában, a Párharcban, ahol kifejezetten jól érezték magukat, de hogy idén láthatjuk-e őket újabb műsorban, még kérdéses.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!