Tragédia: elvetélt a népszerű énekesnő

Egyedül vállalt gyermeket.
-----

„Tegnap reggel épp azon nevettünk egy barátommal, hogy hogyan fogom lenyomni a Los Angeles-i koncertemet anélkül, hogy elárulnám, hogy babát várok. Aztán délután már rettegtem a gondolattól, hogy túléljem a koncertet anélkül, hogy összeomlanék a színpadon. A harmadik vizsgálaton ugyanis kiderült, hogy már nincs szívverés...” – kezdte Instagram-posztját a 33 éves énekesnő.

Jessie J régóta szeretett volna már anyává válni, a tökéletes partnert viszont még nem sikerült megtalálnia, így egyedül vágott bele a babaprojektbe, azt pedig végig titokban tartotta, hogy sikerült is teherbe esnie.

Most azonban őszintén vallott, annak ellenére is, hogy kezelhetetlennek tartja az érzelmeit és lehet, hogy meg is bánja a posztját. A már említett koncertet pedig nem mondta le, annak ellenére sem, hogy sokan azt tanácsolták neki, inkább pihenjen és gyászoljon nyugodtan. Azt mondja, szüksége van a zenére, az éneklésre és az emberekre is, mert tudja, hogy ez segíteni fog neki.

„Én döntöttem úgy, hogy egyedül vállalok gyermeket. Azért, mert mindig is anya szerettem volna lenni és az élet rövid. Már az csoda, hogy teherbe estem és egy olyan élmény, amit sosem fogok elfelejteni, ami tudom, hogy újra sikerülni fog. Még mindig sokkos állapotban vagyok, elviselhetetlen a szomorúság. De tudom, hogy erős vagyok és tudom, hogy jól leszek” – írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!